10 Mart 2010 Çarşamba

Bir İlişki Nasıl yürütülür ( Gerçeğinizle Yüzleşin )

Kadınların nasıl erkeklerden hoşlandığını açıkladığım bir yazım var ilginçtir ki o yazı sade baştan çıkarma etkileme ve ilgi çekme kısımları için gerekli olanları içeriyor. Bununla birlikte yeterli çekicilik düzeyi ile birlikte ilişki başladığında sizin ( + x ) puanlarınız çok da bir işe yaramıyor.

Yüzme biliyor olmanız ya da iyi dans ediyor olmanız asla ilişkide mutlu olmanızı sağlamıyor. İlişkinin dinamikleri bambaşka. Şimdi biraz da ilişkiyi inceleyelim.

Plan 1 sahne 1

Ve ilişki başlar….

İlk kez romantik bir şekilde öpüşülmüştür, el ele geziliyordur. Hikayeler azalır. İlişkinin özü bir birine değer vermek ve tensel yakınlaşmadır. İnsanların en büyük dertlerinden biri sevilmekle birlikte değer verilmek ve önemli olmaktır. Değerli olmak ister iki tarafta.

Buluşalım denir yarın saat bilmem kaçta. Kılık kıyafet burada da önemini korumaktadır. Çifler doğaları gereği fiziksel çekiciliği olan partnerlerle beraber olmak isterler. Saat 15 de buluşmak üzere anlaşılır. Buluşmaya birisi geç gelir ( - x puan) . bekletilmek elbetteki kötüdür. Bir yerlerde dikilmek herkesin sinirini bozacaktır. Geç kalacak kişi cep telefonu olan bir çağda en azından geç kalacağını haber vermelidir. Haber vermeden dikiltmek iki taraf içimde olumsuzluktur. Zeka ve empati yetenekleri çok fazla sorgulanır ilişkinin içinde.

Kızı araba ile alacaksan ve geleceğin yolu söylemişsen. Kızı alacağın yere geldiğinde kız yolun karşı tarafında bekliyorsa zekasının memeleri kadar güzel olmadığını fark edersin ve için acır. Kız bir ( - ) puan almıştır. Aynı şekilde nerden geleceğini tarif edememişsen. Arabayla yanaşamamışsan kızı muallakta bırakmışsan bu çekici ve bilgili adamın beceriksizliği ve salaklığı kızın canını çok sıkacaktır.

Unutmayalım. Erkekler kendilerinden daha az zeki kızlara katlanabilirlerse de , kadınlar için kendinden salak bir erkekle beraber olmak bir işkencedir.

Sonra buluşursunuz. Yemek yemeye karar verirsiniz. Menü den 10 saat yamak seçemeyen, kararsız insanlar delirtir yine. Arkadan sinemaya gidilecektir. Biri komedi isterken biri korku filmi istiyor olabilir. Tarzlar bu kadar uyuşmak zorunda değildir elbet. Sen kızın istediğine gidersin, bir sonra ki sefer yine kızın istediğine gidersin ve hep kızın istediğine gidersin. Kafanda sorular başlar. “ bencil bir orospu” ile mi beraberim diye..

Bencillik ve fedakarlık dengesi ilişkilerin gidişatını belirleyen en önemli unsurlardan biridir.

Hesap ödeme gerilimleri ise ayrı bir derttir. Cebinde akrep olan bir cimri adam berbat bir adamdır ve hesabı erkek öder mantığında ki ruhu orospular ise apayrı bir çile.

Paraya karşı olan tutum, cimrilik- cömertlik dengesi, kim neyi ne kadar öder bir başka ayağıdır ilişki masasının.

Plan 2 sahne 2

Bir başka buluşma…

Sözleşilen saatte buluşulmuştur. Kişilerden biri havalarda uçuyordur sevinçten. Belki finalden 100 almış, belki iş başvurusu kabul edilmiştir. Diğeri ise halasının kanser olduğunu öğrenmiştir. Kısa bi tebrikten sonra gitmesi gerektiğini söyler. O halasının yanında ağlarken diğeri başka arkadaşları ile kutlamaya gidiyorsa. Ben o ilişkinin de kutlamaya gideninde “taa amına koyim” derim. İlişki fedakarlıktır. İlişki paylaşmaktır. İlişki destek olmaktır. İlişki sevmektir ve sevgi güven ister.

Sevdiğinin derdine ortak olamıyorsan kendi götünü düşünüyorsan şerefsizin birisin. Sen düzgünsün ama o değil koy götüne tekmeyi salla gitsin öylesini de

Paylaşabilme yeteneği ilişkinin geleceğini belirleyen önemli unsurlardan biridir.

Plan 3 Sahne 3

Kıskançlık Krizleri..

İlişkilerin kalitesini belirleyen süreçlerden birisi de kıskançlık düzeyinizdir. Bir takım erkekler hatununuza yanaşacaktır emin olun. Kıskançlık krizleri ile sevgilisini bunaltan adam kaybetmeye mahkumdur. Aynı şekilde kadın da. Sevgiyi belli edecek şekilde hafif bir kıskançlık maruz görülebilir ancak psikopata bağlayan. Mesajları karıştıran her telefona kim o diyen bir ilişki sürse dahi biliniz ki sağlıklı bir ilişki değildir. Kızın kıyafetlerine açık saçık diye karışan adam bi boka yaramadığı gibi “onamı baktın , buna biye baktın” diye cırlayan salak karılarda bi boka yaramaz.

Kıskançlık şirin ve sevimli olduğu sürece güzeldir. Yoksa bir ilişki katilidir.

Plan 4 Sahne 4

Öfke Kontrolü….

Ne kadar çabalarsanız çabalayın mayaları birbirinden farklı olan iki yaratık bir arada yaşamaya gayret ettiği için elbette sinirler bozulacak , gerilim artacak ve kavgalar çıkacaktır. Bu kavgalar esnasında öfkenizi ayarlamanız çok önemlidir. Bazı adamlar vardır sinirlenir ve kızı sokak ortasında bırakır gider. Bazı kadınlar vardır sokak ortasında erkeğe bağırırlar. Bu ve benzer durumlar da öfkenizi kontrol etmeniz önemli. Öfke kontrolü demek karşı tarafa bir tepki göstermemek değildir. Örneğin arkadaş ortamında kız seni delirtir beklersin araba da yada eve gidince bağıra çağıra fırçanı çekersin. Bağırma demiyorum, fırça çekme de demiyorum. Sadece yerinde ve dozajında diyorum.

Öfkesini kontrol edemeyen, aşırı davrananlar kaybetmeye mahkumdur.

Plan 5 Sahne 7

Yatakta…..

Tensel temas ilişkinin sağlığı açısından kaçınılmazdır. Bu her pozisyonda porno film çevirmek anlamına gelmiyor elbet. Sarılmak , okşamak, öpüşmek ve elbette seks. Buradaki uyum çok önemlidir. Zorlayı tavırlar sergileyen erkek çekilir çile değildir. Mağazanın vitrin mankeni gibi sırt üstü yatan bir kadını da kimse istemez. “Ay Oral yapmam, oy doggy yapmam o pozisyon kadını aşağılıyor” falan diyen kadın adamı soğuttuğu gibi. “Ön sevişme” ve “son sevişme” ile ilgilenmeyen erkek de kendinden soğutur kadını.

Final Planı

Tutarlılık…

İlişkinin sağlıklı bir şekilde yürümesi için gerekli olanlar bunlar değil elbette. Bu ve bunun gibi temel bir çok kavram daha eklenebilir. Sadece temel kavramlara değinerek bir kadına çekici gelmek ile onunla ilişki yaratmak arasındaki farkı gösterebilmekti esas amaç.

Hepsinden öte bir ilişkinin en önemli kısmı “tutarlı olmak”. Tutarlılık ilişkinin temelidir. Tutarlı olmadığında üstüne ne inşa edersen et yalan dolan olur. Kendinle çeliştikçe kadının gözünde biteceğin gibi , kadında kendisi ile çeliştikçe basitleşir ve değerini kaybeder.

Nedir Tutarlılık ?

Dediğin, düşüncelerin ve yaptıklarının birbiri ile uyumlu olmasıdır. Cimrilere laf edip 3 krşun hesabını yapan adam tutarlı değildir. Havyan sevgisinden bahsedip ben evime köpek sokmam diyen insan da tutarlı değildir. Cinsellikte özgür ve sınırsız olunmalı diyorsan eğer hatun senin kıçına parmak atmak istediğinde sapık demeyecen. Hani özgür ve sınırsızdık. Randevulara sadakatten bahsedip geçikmeyecen. Modernim ayağına yatıp etek boyuna kudurmıcan. Kaçıncı yüzyıldayız bekaret mi kaldı deyip 3 gün sonra bakire kızları övücü bi lafı ağzından kaçırmıcan. İyi insan olmaktan bahsedip biri senden bi iyilik istediğinde öfleyip pöflemicen.

Tutarsızlık yakalanır ve en tehlikeli şeydir. Boş atıp dolu tutmaya çalışmayın.

Tutarlı olun, cömert olun, şefkatli olun, sevecen olun, hayvan sever olun, iyi olun, paylaşımcı olun, anlayışlı olun, destek olun, seksi olun, esprili olun..

Kısaca adam olun ve düzgün kadını aramaktan vazgeçmeyin…..

Saygılarımla…..

JoKeR - 08.03.2010

1 yorum:

  1. 188bet Promo Code | Up to $200 Free - ThTopBet
    Join bet365 188bet for a special welcome offer of up to $200 Free and up to $200 free! Register at www.aceodds.com and receive up to $200 188bet free 퍼스트카지노 bets.

    YanıtlaSil