10 Mart 2010 Çarşamba

Kadınlar Nasıl Erkelerden Hoşlanır? ( Geliştir Kendini)

Kişinin kendini geliştirmesi kadar güzel bir şey yoktur.

“Kaliteli insanlarla takılmak istiyorsanız, önce kendi kalitenizi artırmanız gerekli”

Kıyafetiniz vitrinizdir. Sizi herkes ilk önce dış görünüşünüzle değerlendirir. Bununla birlikte siz de biliyorsunuz ki şık giyinmek başlangıç açısından çok önemli olsa da hiçbir zaman oyunu kazanmanızı sağlamaz.

Birkaç küçük örnek vermek istiyorum. Şık giyindiniz, süper hikayeler biliyorsunuz eğlencelisiniz şöylesiniz böylesiniz. Hep beraber bir tatile gittiniz. Yolda hep etkinsiniz her şey çok güzel. Otele yerleştiniz mayoları giydiniz denize gittiniz. Kızla bikinili şahane ortam. Girdiniz denize biraz gittiniz “hadi bira daha yüzelim” dediler. Siz ben burada iyiyim diyorsunuz. Türlü kıvırma çabaları derken yüzme bilmediğinizi açıklamak zorunda kalıyorsunuz. Makaraya sarılıyorsunuz. Diğer elemanlar derin sularda kızların bikinisinin üstünü kaçırmak gibi şebeklikler yaparken siz sahilden bakıyor olabilirsiniz ne kadar acıklı bir durum değil mi? Yüzme bilmeyen bir alfa erkeği….. ( oysa biliyor olsaydınız bakın bundan sonrasına bilen kendini geliştirmiş bir erkek olarak devam edicem)

Neyse efendim otelin animatörü geliyor dart oynayalım diyor. Başlıyorsunuz darta kazanıyorsunuz ya da zorluyorsunuz önde olan adamlardansınız ( + 1 puan )

Hava kararmaya başlıyor odalara çekilip yemek saatinden önce buluşmak üzere ayrılıyorsunuz. Yemek saatinde şık şıkırdım giyinmiş, saçları yapılı mis gibi parfüm kokan bir halde iniyorsunuz ( +1 puan ) hep beraber yemeğe oturacaksınız. Açık büfede sıradasınız bi sürü çatal kaşık modeli var. Alıyosunuz çatalı bıçağı oturuyorsunuz masaya. Diğer elemanlardan biri görgüsüzce bir açgözlülükle tabağını ağzına kadar doldurmuş, ağzını şapırdatarak, çorbayı höpürdeterek yemek yiyor ( -1 puan) , bir başka elaman “ anaa şarzım bitiyo annemgili arayacaktım” diyor ( -1 puan ) , bir başka eleman düzgün yemek yese , türkçeyi düzgün konuşsa da aldığı bıçakla dalga geçiyor. “ ulen 5 yıldızlı otele geldik bıçakları bile garip şuna bak ortadan yamulmuş bu bıçak” diyor. Siz ise sakin bir ses tonu ile “ bıçak yamulmamış dostum sen yanlış bıçak almışsın o elindeki balık bıçağı” diyorsunuz . ( +1 puan)

Yemeyken kalkılıyor derken gece eğlence faslı başlıyor. Mekana gidiliyor. Eğleniyorsunuz gülüyorsunuz derken DJ salsa müziği çalmaya başlıyor. Ortamda ki kızlardan biri bi ara salsa eğitimi almış “keşke bilen olsa diyor” davet ediyorsunuz hanımefendiyi birkaç keyifli salsa figürü yapıyorsunuz. ( + 1 puan ). O gece her şey dahil sistem gereği alkol imkanı sınırsız olduğundan bazı erkek arkadaşlar imansızca içiyor fazlaca sarhoş olmaları bir yana ortalığa kusuyor ( -50 puan ). Yine de anlayışla karşılayıp adamı odasına götürüp yatırıyorsunuz. ( + x puan ).

Ertesi sabah oluyor. Kahvaltı havuz derken haydi bugün dışarıda gezelim deniyor. Gezerken motorsikletleri görüyorsunuz çok keyifli. Kiralama fikri doğuyor birden hoppidi giriyorsunuz “rental Office” denen yere. O da ne ehliyetiniz yoksa kiralayamazsınız diyor müşteri temsilcisi ,diğer elemanlar birbirine bakarken benim var diye uzatıyorsunuz ( + x puan ) belki ortama uymak için kiralamıyorsunuz ama belki de bunun bir fırsat olduğunu görüp kiralıyorsunuz tek motor sizde ve bütün kızlar motora binmek istiyor. İstediğiniz kızı bindiriyorsunuz arkanıza ve sarılıyor size ( bilmem ki kaç puan )

Bir sonraki gün yamaç paraşütü yapma imkanı doğuyor , bi eleman hemen oki diyor ( puanı o kaptı pu sefer ) sizde ortama uyuyorsunuz ama bi arkadaş imkan yok tırsıyor ( tırsak alfa 1 bilmem kaç puan )

2-3 gündür nete girilmemiş, herkes laptopu yanında getirmiş ama nete girmeyi beceremiyorlar diyelim siz insanların bilgisayarlarını nete bağlıyorsunuz ( + x puan )

ertesi gün şarap gecesi var. Şarap içerken ezberden birkaç hayam rubaisi okuyorsunuz ( + x puan ) plajda birileri gitar çalıyor gruba girdiniz muhabbet derken müsaade isteyip gitarla 2 parça da siz çalıyorsunuz ( + x puan )

geri dönüş zamanı gelmiş, bencil herifler kendi kıçlarının derdindeyken ortamdaki tüm kızların bavulları ile ilgileniyor gerektiğinde onlara yardım ediyorsunuz ( + x puan )

geri dönüş yolundasınız bir yerde mola veriliyor. Buranın “menemeni süperdir” tavsiye ederim diyorsunuz ( + x puan ) oradaki elemanlardan biri “ harbi mi ben melemene bayılırım” diyor ( melemen dedi – x puan)

Bu ve benzeri bir çok şey. Olaylar ve durumlar eşliğinde kendini belli edecektir. İmkan olsaydı isterdim bu işler çok kolaydır. 2 hikaye ezberleyin hemen kızları tavlayın diye ama maalesef diyemiyorum.

Bütün artı ve eksi puanlar toplanır. En çok puanı alan erkek kadını seçme hakkını elde eder.

Kendinizi geliştirdiğiniz sürece ( + ) puanlar sizin olacaktır. Kendinize değer kattığınız sürece daha çekici kızlar sizi beğenecektir.

Kadınla söz konusu olduğunda iki temel gerçek vardır.

1- Kendini İyi Geliştir.

2- Kendini İyi Pazarla..

Saygılarımla…

JoKeR – 03.03.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder