2 Aralık 2010 Perşembe

Kadınlarda orgazmdan önce çiş gelmesi hissi

Bu konuya kısaca temas etmek istiyorum. Vulva, klitoris , uretra girişi ve epidemikal ambiyansalardan bahseden siteleri analamak biraz zor olabiliyor kanımmca.

halk tabiri kullanmak lazım mümkün olduğunca.

Burdan hem kızlarımıza, hem de erkeklerimize seslenmek istiyorum. Birçok ilişkide orgazm sorunu var , çatır çatır her türlü pozisyona giriyorlar lakin zevkin doruğuna çıkmak mümkün olmuyor.

Hiç orgazm olmayan kadınlarda şöyle bir şey yaşanır bazen. Her türlü hadiseyi yaparsın. Efenim erken boşalmayı bi kenara koydum. İcabında 45 dakka gider gelirsin yok anam yok yine de orgazm olmaz.

erkek bi yere kadar tabi, lık lık boşalıverir en nihayteinde. sonradan kızların bir takım serzenişleri olur.

"çişim geldi gibi oldu".

benim hep çişim geliyor neden acaba,

kızım diyorum salla gitsin , icabında üzerime işe sorun değil.

olur mu öyle şey diyor.

mesele his karışması. gelen çiiş değil orgazm aslında lakin kızlarımızın bir çoğu bundan habersiz.
boşuna kendini kasıyor.

bu konuda daha da bilgilenmenizi tavsiye ederim.

özellikle kadınlar kesinlikle mastürbasyon yapmalı. Kadını orgaz edemeyen erkek sorunu orgazm olabilen bir kadın için geçerlidir.

öncelikle kadının orgazmın ne olduğunu biliyor olması gereklidir. Daha kendi kendine bile orgazma ulaşmamış. elini kukusuna sürmekten korkan bir kadını sen nasıl olur da orgama edersin.

kusura bakmayın ama bu erkeklerin omzuna yüklenecek bir yük değil. senin çük sik pipi penis yarak ya da her ne adla adlandırıyorsan işte o sadece cinsel organ, sihirli bir değnek değil.

bu bakımdan kendinizle oynayınız evvela orgazmı kendi kendinize öğreniniz.

erkeklerde kızları rahatlatsın,

o gelen çiş değil orgazmın ta kendisi hanımlar beyler.

tabipler bizim gibi millletin anlayacağı dilden yazmayınca bunu yazmakta bize düştü vesselam.

Saygılarımla..
JoKeR..

-------------------
bu da internette bulduğun başka bir yazı..

kadının g noktası bir zevk üretecidir. velakin çocukluğundan beri g noktasını (cinsel organını) içinde taşıyan kadın için bir çıkmazdır bu; çünkü idrar torbası dolunca karın duvarına doğru genişleyemediği için, g noktasına basınç uygulamaya başlar.

bu da (yani çiş tutmak) her kadına zevk verir. ne var ki kadın, hissettiği şeyin "cinsel bir zevk" olduğunu bilmez. kadın için o hissin adı "çiş gelmesi hissi"dir. yani biçok kadın sevişirken çişini tuttuğunu zannederken aslında orgazmını tutar

lafı şuraya getiricem; mesela misyonerdeyken elinizi/avuç içinizi kadının kasığına bastırıp g noktasını (penisinizle karın duvarı arasına) sıkıştırırsanız, orgazmı bilmeyen kadın "tuvalete gitmem lazım" diyerek sizi üstünden atabilir. delicesine zevk alıyordur, ama aldığı şeyin zevk olduğunu bilmiyor ve "adamın üstüne işeyeceğim sanırım" gibisinden kontrolünü kaybetme paranoyası yapıyordur.

doğrudur da, mesane boş değilse kadınlar ilk orgazmlarında (hatta mütekip çok şiddetli orgazmlarda da) kontrolü kaybettikleri o anlarda genellikle işerler.

o çiş hissine aldırmayınız/aldırtmayınız. biraz daha devam ederseniz, az ileride orgazm bekliyor kadını çünkü :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder