5 Ocak 2010 Salı

Neil Strauss - OYUN- Kadin Avcılarının Gizli Dünyasına Giriş ( Tavlama Hakkında)

Neil Strauss bir yazar. Oyunda ki adı ise “style” . The Game yani “Oyun- Kadın Avcılarının Gizli Dünyasına Giriş” isimli kitabın yazarı. Bu kitapla tanıştı bir çok kişi oyunun varlığıyla. Joker , Serseri Hayalet ve ismi bilinmeyen bir çok kadın avcısı ise kendi kendilerine keşfettiler oyunu ve kurallarını, kendi teorilerini geliştirdiler. Bir çok kuralsa ortaktı.Style oyunu yayan. Oyunu basit level durumuna getiren , workshoplar düzenleyen Mystry yi araştırıken oyun tanıştığını iddia eder “oyun” kitabında .

Kendi anlatımına göre süper bir ezikken 2 yıl içinde Britney SPEARS’ı tavlayacak kıvama gelmiştir. Türkiyede Serseri Hayalet parlak janjanlı gömlekler giyerek, kocaman tokalı kemerler takarak tavuskuşuluğu keşfetmiş bu sırada Joker ise Uzun saçlı haliyle gömlek üstüne bi gömlek daha giyerek tavuskuşunun önemini keşfetmişti.


Değişik sosyal ortamların değişik modelleri ve teknikleri vardır. David de Angelo vardır, Ross Jefriess vardı oda NLP ve “fast seduction” denen Hızlı Baştan Çıkarmanın öncülerindendir. Bu işi öğreten ,uygulayan bi sürü değişik teknik sahibi pualar vardır.

Ama kadınlarla arası iyi olan adamların hep ortak özellikleri olmuştur. İşte bunlar oyunun temel kırallarıdır. Kadınlarla arası iyi olan adamlar kızlara sataşmayı, salaklık yaptıklarında dalga geçmek gerektiğini öğrendiler ilkin. Cici cici davranınca istemiyordu bu kızlar erkekleri çok ters gidincede kırıcı oluyordu. Ortada bişi olmalıydı . biraz dalgacı biraz ilgi verici sonra buna bir isim verildi cemiyette “neg” dediler. Önce bunu öğrendi kadın avcıları.

Bu ve benzeri bi sürü teknikler geliştirdiler. Üstleri ile başları ile oynadılar. Bakımlı olmanın önemini keşfettiler. Dandik sönük kazaklarla oyuna başlayanlar janti giyinmeye başladı. Takı takmalar, parlak gömlekler, boyalı ayakkabılar. Sonra gülümsenin önemi derken kurallar üstüne kurallar. Kadınların psikolojik yapısının analizi başladı ardından. Bazı kurallar insna bazlı idi hem kadın hem erkekleri etkiliyordu. Bazıları ise sadece kadınlar içindi.

Kadın Avcıları anladılar ki. Yakışıklı olmamak kaybetmek anlamına gelmiyordu ve bu iş öğrenilebilirdi. Yanılanlar da oldu elbet. Onların yanıldığı nokta ise şu idi: bu iş öğrenilebildi ama 10 dakka da değil. Bu iş aynı tıp okumaya benziyordu. Önce uzun süre kitaplardan teorik bilgi edinmek gerekiyordu ama ne kadar teorik bilgi alırsan al hasta ile karşı karşıya gelmezsen iyi doktor olamazdın. Kuru kuru hastaları tedavi etmeye çalışarak da bu iş olmaz dı. Teori ile pratik yan yana gitmeliydi ve bu biraz zaman biraz çaba ve çokça sabır istiyordu.

Kadınlarla arası iyi olan adamların ortak özellikleri, KONTROL dü.. önce içsel kontrollerini sağlıyorlardı. Öfke ve Kıskançlık kontrolü. Daha sonrasında süreç kontrolü geliyordu. Süreçleri kontrol etmek insanları kontrol etmek ve yönetmek demekti.

Kadın avcıları bu işi öğrenen adamlardır. Sabırlı olan herkes. Kadınlarla arasındaki iletişimi üst düzeye taşıyacaktır…

Saygılarımla..

JoKeR…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder