16 Şubat 2010 Salı

SON SEVİŞME NEDİR?

Son sevişme nedir? Bu da ne …..

Bir kadınla son kez sevişmemiz mi ? hayır dostlarım.

Bir çok erkek ön sevişme lafını duymuştur bir yerlerden. Kadının ıslanması gerekir. Öyle hemen kadınla birleşmemek gerekir, kadının boynunu öpün vıdı vıdı bi sürü dalga..

Hep bunu öğrettiler de bize “Son Sevişmeyi” neden öğretmediler. Yani boşladıktan sonraki sevişme. Ön sevişmenin aynadaki yansıması, hadisenin diğer tarafı…..

Kadının fizyoljik tatmini için ön sevişme dediğiniz şey ne kadar gerekli ise. Ruhsal tatmini içinde son sevişme o kadar gerelidir. Erkek yapısı itibari ile seks sonrasında yalnız başına kalmak, televizyon seyretmek çoğunlukla da biran önce uyumaya meyillidir.

Hafta içi bir sabah işe gitmemeye, okula gitmemeye de çok meyilliyizdir ama yine de gerekni yaparız. Son sevişme en azından bir vazifedir efendim. Bir mendil gibi buruşturulup atıldığını hissetmemesi lazım gelir kadının.

Elbette tabiat gereği okulu asmak, işten izin almak gibi ara ara, bütün hayvanlığınla seviştik bitti kabilinden sırtını dönmen caizdir. Mamafih bunun bir alışknalık haline getirilmesi kadını incitecek git gide sana karşı soğutacak hareketlerden biridir.

En azından işiniz bittikten sonra da bi öpücük verebilirsiniz kadına, hafifçe saçlarını okşayabilirsiniz. “Çok tatlısın” “ canımsın” vs. gibi güzel birkaç kelam edebilirsiniz.

Bunlar kadının size bağlanmasını sağlayacak hareketlerdir. Özellikle sevişme sonrası sarılmanız (3-5 dakika kadar ) kadını rahatlatacak ve oksitosin hormonu salgılamasını sağlayacaktır.

Hasıl-ı kelam…

Ön sevişme ile başlayan süreç inleyerek boşalmayla bitmez. “Son Sevişme” derim ben buna..

Son sevişme üzerine düşünün…

Saygılarımla…

JoKeR - 10.02.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder