5 Ocak 2010 Salı

Bir kadını elde etmek başka yatmak başka tavlamak başka iştir.



Unutmayın! Bir kadını elde etmek başka yatmak başka tavlamak başka iştir.

Her biri kendine göre uzmanlık ve çaba gerektirir. Ve elbet kadınına göre değişir. Güzeline çirkinine göre değil- aslında konu kadın olunca, harcayacağınız çabanın miktarı kadının yaşına göre değişir! Bu altın kuraldır!

Bir kadını tavlamak en kolayıdır! Muhakkak bakımlı olun azıcık da gizemli. Bu gizem hikayesini- yaşadığı ortama göre değişmekle birlikte- kadınların çoğu 30 yaşına kadar yerler! Ve bu yediklerinin acısını ancak otuzundan sonra çıkarırlar. Öyle birine denk gelirseniz, durmayın kaçın! Çekilmezler!!!!

Yaşadığımız dünyada her şey imaj. Ve imaj kadınlar için önemlidir! İmaj kullandığı çantanın markasıdır. Giydiği kotun, yüzündeki allığın, duş kreminin adıdır. Sevgilisininkiler de en az kendisininkiler kadar önemlidir kadın için. Kadınların erkeklerinin(!) önce kıyafetlerini değiştirmeye çalışmaları boşuna değildir. Kadınlar için erkekler çantaları kadar önemlidir! Yani çok önemli!!! Bilesiniz ki bir ilişki içindeyken kadınların uyumsuz olmaya tahammülü yoktur. Amma siz sakın bu cümleme aldanmayın! Çünkü bir kadın ancak erkeğini /sevgilisini değiştirmeye uğraşır. İş kadını ayartmaya baştan çıkarmaya geldi mi? Elde edilmezi oynayın… Nasıl izah etmeli bilmem ki? Bir tutam tuz tabirini bilir misiniz? Nedir bu tutam? Çay kaşığı mıdır? Tatlı kaşığı mıdır? Nedir? İşte bu tabiri anlayan erkek, kadını tavlar!!!

Bir kadın uğraşmayı sever! Didinmeyi… Ele geçirmeyi… Kimsenin başaramadığını başarmayı…İşte siz buna değer olmalısınız! Gerçekte değil canım, onun kafasında öyle olun yeter!

Sırnaşmak ile ilgi göstermek arasında bir fark vardır. Ve biri ne kadar iğrençse diğeri o kadar etkilidir. Kadınlar ilgi konusunda doyumsuzdur! Bunu sakın unutmayın! Ama kadınlar için; her gün gördüğü, gözünün içine bakan erkek çaba harcamayı gerektirmeyen erkektir. Onlarla çay içilir, hayat üstüne konuşulur belki, dedikodu yapılır o kadar!

Bir kadının dikkatini çekmek istiyorsanız gizemli ulaşılmaz ama ilgili olun. Nezaket tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir afrodizyaktır. Yalnız bu bahsettiğim, teşekkür ederimli lütfenli bir nezaket değildir. Hiç beklemediği bir anda gösterdiğiniz bir hassasiyetten bahsediyorum. Gözünde bir anda oluşan bir kıvılcıma sebep olun. İşte nezaket budur ve kadınlar buna bayılırlar!!! Yada şöyle diyelim yerler anacım! Yerler!

İşte öyle bir nezaket içinde kalın!

Bir kadını tavlamanın en iyi yolu onun aklına düşmektir! ‘Ne demek istedi acaba’ cümlesi kadının aklına düşmeye görsün…Çelişkili tavırlarınızı anlamayı isteyegörsün. İşte o andan itibaren kaderin ağları örülmeye başlamış demektir.

Kadının aklına düşün!

Sonunda ışığı yakalarsanız…



Wonder Women – Ağustos 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder