5 Ocak 2010 Salı

Kadınlar Sizi Sürekli Test Eder! ( Kaltak Testleri)


Çok sık yapılan hatalardan biri de “ bana şunu dedi, bana bunu dedi. Bana neden böle dedi?” gibi sorularla beynimizi yormaktır. Kadının ne dediği kimin umurunda ki nederse desin. Zira dedikleri önemli değil.

Test ediyorlar bizi. Ömürleri testlerle denemelerle geçiyor. Köpek gibiler diyorum da kızanlar oluyor. İlla oynayacaksın. Dirençler , diklenmeler sahte hırlamalar. Kaçıp gitmeler geri gelmeler türlü türlü oyunlar. Konuşmaya ihtiyaçları var. Oynamaya ihtiyaçları var.

Bunu şunun gibi düşünmek lazım. Bir erkek savaşçı bir komutan , kadın ise kale diyelim. Bi sürü kişi kaleyi fethetmeye çalışır ve biri gelir fetheder. Kalenin içine yerleşir. Kaleyi komutan fethetmiş olsa dahi kaleye saldırılar bitmez. Kadın böylece hala istenen bi kalemidir değimlidir bilir. Fakat erkek hala iyi bi komutan mıdır değimlidir bilemez kıllanmaya başlar. Biti kanlanır yerinde durmaz canı savaş çeker. Fethetmiş bi fatih olabilir. Hem de istanbulu bile fethetmiş olabilir ama olmaz sıkılır daralır. Topkapı sarayı ona bunaltıcı gelmeye başlar. Şöööle bi viyanayı kuşatıp gelesi tutar. HEHE. İşte bundan kaynaklanır erkeğin tek eşlilik gerilimi.

Kadında ise farklı gelişimler olur. Komutan gelmiş, kaleyi fethetmiş içeri oturmuştur eyvallah. Hala dışardan saldırılar alan bi kaledir yani çekicidir buna da eyvallah. Peki ya komutan? Takar kafayı komutana. Hak ediyor mu gerçekten orayı? Hak ediyor mu gerçekten orda sefayı? Kadının bok beyni kurcalanmaya başlar bununla HEHE. Dayanamaz başlar erkeğini ekstra testlere tabi tutmaya. İlişkiye başlamadan evvel yaptığı binlerce test yetmezmiş gibi. Sanki bir böbrek hastası gibi sürekli diyalize soktuğu da yetmezmiş gibi başlar abidik gubidik testlere. Onu der, bunu de, öle der, böle der, der de der. Olursun derbeder. Anam anam ne sancılar yaşatırlar bu erkek milletine. Habire test. Öyleki ben size şöle diim imkan olsa da öğrenebilsek. Bu ÖSS de falan sorulan soruların arasındaki en kıl soruları kesin karılar hazırlamıştır.HEHE. severler habire test etmeyi.

Arkadaşlarımla tatile gidicem derler. Halbuki bi yere gideceği yoktur. Hamileyim der. Bakireyim der. Çocukken tecavüze uğradım der.

Yumurtam az der. Bakalım eğer hamile kalma ihtimalimin azlığına karşı ne tepki vericen diye. Hem bu olaya ne kadar önem verdiğini, hem onu ne kadar sevdiğini hemde evliliğe ne kadar yakın olup olmadığını ölçer bu test ile.

Ayrılalım der. Bakalım ne tepki vereceksindir. Hemen pısıp “aşkım beni bırakma sensiz yaşayamam mı diyeceksin? Yoksa “hayrola bebeğim nedir sıkıntın gel anlat bakalım mı diceksin? O bu testi yaparken erkek “tamam ayrılalım” dediğinde ise hemen “bu kadar kolay mı” diye cıyaklayacaktır panikleHEHE. Ulen sen ayrılmak istemedin mi ? Yoo o ayrılmak istemedi o sadece seni test ediyordu. HEHE

Oy Oy OY bir de en favorilerimden biri vardır. “ Beni istemeye geldiler” – “ Beni istemeye gelmek istiyorlar” – “ Görücü geldiler” – “ Esma teyze annemi sıkıştırmış, bilmem kimin oğluyla beni tanıştırmak istiyorlarmış” HEHEHE. Ulen bana ne , bana neeee. Amaa tabi durum öyle olmuyor. Güzel ve peki zeki (!) kızımız bizim kulağımıza su kaçırıyor. *-* ba ba ba kuş elden gidecek talipler var*-* bizde salağız anlamadık. Ulen 2009 yılına gelmişiz. Ne istemesi ,ne görücüsü Taşşak Geçmenin Bu Kadarı diyorum başka da bişi demiyorum. HEHE

Bakalım erkek ne yapacak. Kızacak mı? Kıskanacak mı? Yada başka bişi. Maksat elemanın sürekli test içerisinde olması. Dershane hocası mısın? Hatunum musun yahu HEHE

Efenim örneklerle de açıkladığımız üzere bu kadınlar adamı sürekli ama sürekli ama sürekli türlü türlü testlere tabi tutarlar. Ne yaparsan yap bunun önüne geçemezsin. Aynı memesi olması gibi bişi var. Fabrika çıkış standart donanım iki meme, bi kuku, bol kapris, yakıtı ilgi olduğu gibi bu test olayı da standart.HEHE

İşte bunun için kadınların söylediklerine o kadar dikkat etmeyin. Çok kendinizi üzmeyin. Ne yapıyolar ne ediyorlar. Ne kadar süz dinliyorlar. Ne kadar sıkı sarılıyorlar. Sizi görünce ne kadar mutlu oluyorlar. Kaçamak kaçamak bakıyorlar mı sen bunlara dikkat et.

Sonra gidiyorsunuz her şeyi kadınlara soruyorsunuz. Kadının fikrini alim. Olim kadınlar kendilerinin fikrini alan erkeklere saygı duymuyolar ki, kendilerine akıl veren , öğreten alfa erkeğine saygı duyuyolar. Kadının neyine soracam. Kadınlar karşıdakinin duymak istediğini söyler unutmayın . bu da jokerden öğrendiğiniz önemli laflardan biri olsun. “kadınlar karşıdakinin duymak istediğini söyler”. Hiç birbirleri ile tartışan kadınlara şahit olmasınız mı? Biri diğerine “ aa ama o zaman sen bana böyle dememiştin” derken diğeri de kendi aklayıcı bir cevap olarak. “Ama o zaman senin onu duymaya ihtiyacın vardı” diğeri de tatmin olur bu cevaptan. Ahanda kadın bunlar işte. Kendi kurtardığı lafa bak “Ama o zaman senin onu duymaya ihtiyacın vardı”HEHEHE. Ulen bi erkek arkadaşım kendini kurtamak için böle dese direk dalarım ben ama bunlar HATUN olcak o kadar HEHE.

Yaz yaz bitmiyor ki derdinizHEHE. Anafikri verelim, saygımızı sunalım kaçalım.

Kadınların sözlerine çok takılmayın. Her şeyi test etmeye bayıldıklarını unutmayın. Testleri fark etmeye çalışın kalmayın. Kadınlardan fikir almak yerine fikir verebilecek kıvama gelmeye çalışın ve son olarak kadınların karşıdakinin duymak istediğini söylediğini unutmayın.

Saygılarımla

JoKeR – 28.05.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder