22 Mart 2010 Pazartesi

Tarz Yaratmak

ş yerine ya da okula gidiyorsunuz. Bir gün binek oto ile, bir gün spor oto ile, bir gün arazi aracı ile bir gün motosiklet ile.. nasıl olur??

Doğal olarak ortamdaki bütün hatunların ve erkeklerin ilgi odağı olursunuz. Böyle bir şeyi yapmayı hepimiz hayal ederiz ancak hiç birimizin mali imkanları buna müsaade etmez. :))

Ancak bu etkinin benzerini ufaktan yaratacak bir etki vardır. Bunu hepimiz kullanabiliriz.

Giyim tarzınızla bunun ufağını nasıl yaratırsınız? Aynı arabaları değişik değişik sürmek gibi , giyim tarzınızda da değişiklikler yaratarak beceririsiniz..

Bir gün takım elbise ile gidersiniz okula, diğer gün rapçi tripleri bol salaş şeyler, diğer gün başka bir tarz. Emin olun diğeri kadar olmasa da insanların ilgisini çekecektir.

Değişik tarzlarda giyindiğinizde elbette sizi ezme (gear) çabaları yüksek olacaktır.

Kafanızda önce şunu canlandırın. Güzel bir kızı bir gün kot falan şık görüyorsunuz diğer gün aynı kız eşofmanlar ve kafada şapka ama iyine bunlar uyumlu tabi, bir başa gün kızı etek ceket gçmlekle görüyorsunuz sonraları miniyi ve yüksek topukları çekmiş, bir başka gün tek parça elbise giymiş vs.. bir gün saçlar topuz bir gün dalgalı bir gün fönlü, hepiniz kıza kilitlenir kalırsınız değil mi ?

İşte erkek olarak da benzerini yapabiliyorsanız inanın insanlar size kilitlenecektir. İlgi odağı olacaksınızdır. Lakin buradaki en sıkıntılı süreç sizi ezme çabaları ve size sataşanlarla mücadele kısmıdır. Dengesiz derler, modayı takip etmemekle suçlarlar hatta abartıp karakteri oturmamış dengesizliği ve kişilik arama çabaları kıyafet seçimine yansıyor diyenler bile çıkacaktır.

Oysa kadınlardan anlayan bir erkek kıyafet konusuna kadınların erkeklere oranla çok daha fazla dikkat ettiklerini bilir. Böyle bir erkek diğer taraftan “ bu gece dayımgillere gidicez” demiyorsa elbetteki kızlar için çekici bir adam olacaktır.

UNUTMAYIN. Her kadın yanında şık bir erkekler gezmek ister. Tahmin bile edemeyeceğiniz kadar etkilidir. Yerel bir ünlülük durumu dahi yaşarsınız. Herkes sizi konuşur. Çok konuşulmak genelde de çok ezik kompleksli adam tarafından saldırıya maruz kalmak anlamına da gelecektir elbet. Ancak siz bunu aşarsınız.

Kadınlar sizi sever..

Siz de kadınları….

Saygılarımla..

JoKeR – 16.03.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder