30 Nisan 2010 Cuma

Güzel Kadınlardan Korkmayın..

Güzellik esasen çok görece bir kavramdır. Herkesin çocukluğundan getirdiği etkilerle güzellik anlayışı belirlenecektir. Dikkat ediniz, bebekken beyninize kazınan bir güzellik kavramı vardır.

Sağlıkla ilgili güzellik şartları ile birlikte bebekken gördüğünüz sizinle yakından ilgilenen kadınlara benzeyen kadınlar size daha çekici gelecektir. Olasılıkla annenize benzeyen kadınları beğeniyorsunuzdur. Burada dikkat edilmesi gereken şudur. Eğer ilgi alanınıza 20 yaşında kızlar giriyorsa annenizin 20 li yaşlarındaki fotoğrafına bakın ya da sizi doğurduğu zamanki fotoları ile ilgilenin.

İşte o zaman bu olayı fark edeceksiniz. Annenizin dışında size bir bakıcı ya da teyze , babanne baktıysa muhakkak ondanda etkilenmiş olmanız beklenir.

Güzellik görecelidir. İşin bir diğer yanı ise güzellik bazen korkutucudur.

Bir kadın görürsümüz çok güzel, ulaşılmaz gelir size. Hatasız ve kusursuz görünür. Unutmayın ki kadınlar makyaj uzmanlarıdır. Makyajı burada genel manada kullanıyorum. Sadece oje ruj değil. Sütyen, korse, desenli çorabı da makyaja dahil etmek gerekir.

Kadınlar sadece fiziksel makyaj da değil, hayat makyajında da uzmandırlar. Kusurları saklamak tabiatları gereğidir. Çoğu kendi çocuğuna toz kondurmazken komşu Hülya teyzenin çocuğu hakkında atıp tutmaktan çekinmez.

Anlatmak istediğim şu;

Güzel kadınlardan korkmayın. Bir kadının gerçek fiziksel güzelliği ancak çıplakken belli olur. Kadınlar asla göründükleri kadar güzel değildirler ve asla gösterdikleri kadar ulaşılmaz, özel, kusursuz da değildirler. O burunlarından kıl aldırmayan kadınların içinden neler neler çıkar bir bilseniz. O yıkılmaz gibi duran Artemis heykeli un gibi dağılır kollarınızda.

Çok mükemmel gösterdiği ailesinin aslında hiç mutlu olmadığını öğrenirsiniz. Bir çok gizemi fark edersiniz makyajla gizlenmiş. Hayat hiç kimse için kolay olmadı gibi , güzel kadınlar için de kolay değildir. Onlar sizden üstün ve ulaşılmaz değil sadece biraz süslüdürler.

Pastanın süsünü bozmadan meyvesinin tadına bakmayı öğrenin….

Güzel bir kadından korkmak için tek bir sebep vardır. Kadın güzelse rakibiniz çok olacaktır. Tavlama ile bitmez her zaman kadını ele geçirmeye çalışan çakallar olacaktır. Evlensen de değişmez. Kadının kalitesi arttıkça ( Güzellik + Kişilik ) talep gelir. Korkulacak şey kadının güzelliği değil rekabettir.

Ve korkulacak rakipler değil kendindir.

Kendine güveniyorsan; kendinden korkmazsın, rakipten korkmazsın ve güzellikten korkmazsın.

Kendini geliştirip güven ve bilgi binana sürekli kat çıkarsan,

Ne kendinden,
Ne rakipten,
Ne de güzellikten korkarsın…


GÜZEL KADINLAR SİZİNLE OLSUN….

Saygılarımla….
JoKeR – 15.04.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder