27 Nisan 2010 Salı

Ödül - Ceza ( Ayar Verme)- Kadınlar Köpeklere Benzer



Kadınları köpeklere benzettiğimi söylüyorum bazen çok kızıyorlar bana. Oysa ben köpekleri çok seviyorum kızmalarının bir anlamı yok ki. Üstelik gerçekten de çok benzediklerini biliyorum köpekleri yakından tanıyan biri olarak.

Öncelikle eğitilmişleri çok tatlı oluyor. Kadınlar da köpekler gibi gezdirilmesi gereken yaratıklar. Bir köpeğin sadece karnını doyurursan sana bağlanamaz. Hem karnını doyurmalı, hem onunla oynayıp onu sevmeli hem de gezdirmelisin. Köpek ve kadın beslemenin en sorumluluk isteyen yanı da budur zaten.

İkisini de gezdireceksin. Gezdirmezsen huzursuzlanırlar. Akşam eve gelmen lazım yoksa konu komşuyu ayağa kaldırır ikisi de. İkisi de sevdi mi çok sadıktır. İkisi de sana zarar vermek isteyene saldırır. İkisi de çok sevimlidir. İkisi de küser. İkisinin de her istediklerini yaptırmak için kullandıkları acaip bi bakışları vardır ve ikisinin de ipini uzun tutarsan zapt etmesi zorlaşır.

Kadınlarla ilişkinizi aslında bir köpek besler gibi düşünebilirsiniz. Kaba bir benzetme ile

Çok benzer birbirine bu iş. Aslında biz erkekler içinde aynısı geçerlidir. Kadınların da bize köpek besler gibi davranması gerekir.

Bir kere köpekleri gerçekten seveceksin, sevmiyorsan evi korumaya köpek lazım diye alınmaz. Önce kadınları sevmek zorundasın. Burada bahsettiğim kadını sevmek, kıçını başını, memesini, kukusunu sevmek değil. Yoksa seksi hepimiz seviyoruz zaten.

Önce kadını seveceksin ve kadını gezdireceksin. Onunla oynayacaksın kadınlar da köpekler gibi sevildiklerini hissetmek isterler ve kadınlar da köpekler gibi sahipleri tarafından sevilmek isterler. Birini ilk gördüklerinde genelde kuyruklarını sallayıp yakınlık hissi göstermeyebilirler. Uzaktan sinsi sinsi bakabilecekleri gibi ilk başta hırlayabillerde J) diyorum ya kadınlar da köpekler gibi diye.

Sahiplenme olayını kabul edene kadar yavaş yavaş yaklaşacaksın ve bol bol gezdireceksin.Hırlama kısmı geçip seni görünce kuyruk sallamaya başladımı işlem tamam demektir.

İşte bu arada eğitim kısmı gelir. Burası işin en önemli kısmıdır. Topu attığımızda getiriyorsa köpek aferin deyip sarılmamız biraz mıncıklamamız gerekir ki bu durum kadında da böyledir. Aferinler canımlar cicimler biraz oynaşmalar okşamalar hoşuna gidecektir. Kısaca kadın da köpek de insan da iyi bir şey yaptığında takdir görmek ister. Kadınlar iyi şeyler yaptıkları sürece onlara ilgi göstermenizde , sıcak davranmanızda hiçbir sakınca yoktur.

Ancak kadınlarda köpekler gibi çabuk şımarırlar zaman gelir halının ortasına sıçarlar işte tepki vermenin vakti gelmiştir. Kadın halıya sıçtımı cezasını çekmelidir. Ne kadar seversen sev , ne kadar değer verirsen ver , halıya sıçana tepki vermezsen sapıtır.

Burada dikkatinizi çekmek istediğim bir başka husus ise kadının neden halıya sıçtığıdır. Erkek olarak sen görevlerini yerine getirmemişsen. Gereği kadar gezdirmemişsen, oynamamışsan , evde kapalı bırakıp günlerce görünmemişsen mecbur sıçar halıya çünkü yapacak bir şey yoktur. Eğer kadını halıya sıçmaya sen mecbur etmişsen ve birde üstüne ceza verirsen kaybedersin. Kaybette zaten hayvanlığın alemi yok.

Ama, fakat, lakin, çünkü, bedama, binaenaleyh, zira ve filhakika J)))

Sen üzerine düşen bütün vazifeleri yerine getiriyor, gereken sevgiyi veriyorsan buna rağmen gelip halıya sıçıyorsa o vakit ayar vermenin vakti gelmiştir. Kendine çeki düzen vermesi sağlanır. Bağırmak, fırçalamak, aramamak, sormamak türlü cezalar olabilir.

Dengeyi iyi korumak gerekli. Köpeği sahiplenene kadar yumuşak davran.

Sahibi sen olduğunda ilgilen besle gezdir sev

Halıya sıçarsa cezasını kes..

Bütün bunları yaparken dikkatli olun..

Kadınlar köpeklere her yönde benzer..

Çok zorlarsan ısırır..

Ve unutmayın..

Acıtır.

Saygılarımla…

JoKeR – 26.04.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder