5 Ocak 2010 Salı

Türk Kızlarnı Yatağa Atmak neden Zordur? Bekaret neden bu kadar önemli? VAJİNA DEĞERi



Kadınlar için sosyal sonuçların ne kadar önemli olduğundan daha öncede bahsetmiştim. Bu makalem biraz daha matematiksel ve denklemsel olacak. Sosyal sonuçlar (SS) denklemsel olarak en çok Toplumsal Ahlaki Değerlere ( T.A.D) bağlıdır. Bundan kaynaklanır. Ortadoğu ve Müslüman ülkelerde cinselliğin batı ülkelerine kıyasla daha daha zor yaşanıyor olmasının sebebi bizim “toplumsal ahlaki değerlerimiz ve beklentilerimizin” daha yüksek olmasındandır.

Bizim ülkemizde pek mümkün görünmemektedir 17 yaşında bir kızın doğum günüde kendi evinde sevgilisi ile aynı odada geceyi geçirmesi hatta bizim ülkemizde 25 yaşında da mümkün görünmemektedir. Ama Finlandiya da normal karşılanır bu hadise. Style 19 yaşında boşanmış bir anne olan (Carolin sanıyorum.) carolin ve ailesi ve bebeği Carter ile dvd seyredebilmiştir. Bunlar hep TAD ile alakalı hususlardır. Sosyal sonuçlar yükseldikçe kadınların sevişmeyi kabul etmeleri de zorlaşır. Dikkat edin istemeleri demiyorum. Kabul etmelerinden bahsediyorum. Bu şekilde sosyal sonuçlar ekonomik analiz gibi bakıldığında toplumsal vajina değerini ( T.V.D) beliler.

Bu şekilde düşündüğümüzde karşımıza iki basit denklem çıkar.

SS = T.A.D ( Toplumsal Ahlaki Değerler)

T.A.D = T.V.D ( Toplumsal Vajina Değeri)

Öyleyse SS = Toplumsal Vajina değeri diyebiliriz. Böylece toplumun ahlaki değerleri yükseldikçe sosyal sonuçlar doğurma olasılığı yükselir ve sosyal sonuçlar arttıkça da Vajina ve Bekaret daha kıymetli hale gelmektedir.

Bunları dikkate aldığınızda sosyal sonuçların neden bu kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz diye düşündüm. Zaten bizim ülkede TAD yüksek, o halde SS yüksek ve kadınlar SS e çok önem verdiklerinden dolayı. T.V.D bu kadar yüksek. Yani bizim ülkemizde vajina hakikaten değerli bir şey ve elde edilmesi daha maliyetli. Sadece ülkesel olarak değil bölgesel olarak da bakarsanız aynı şey ( Bkz: doğu-batı , Büyükşehir – taşra farkı ) En temel elde etme yöntemi ise evlilik. :)) kaldi ki o dahi çok yüksek maliyetli ( nişan, düğün, ev döşeme vs.. manevi maliyetler ve tek eşliliğe değinmedim bile)

Zaten namus cinayetleri kavramın ülkemiz ve benzer ülkelerde görülmesinin en büyük sebebi de budur. Düşünelim şimdi birisi sizin bir yüzüğünüzü aldı ya da “ragganick” gibi saatinizi aldı. Buna canınız sıkılır elbet ama kimseyi öldürmez ya da top tüfek karşısına çıkmazsınız. Daha ufak mücadeleler vardır zira o kadar değerli değildir. Oysa ticari hayat içerisinde alacak verecek davalarından birbirlerini vuran adamlar vardır. Çünkü kaybettiği değer çok büyüktür. İşte namus cinayetleri de buna benzer çünkü o ortamda vajina çok değerlidir. Toplumdan değer, sosyal sonuç ve vajina değeri kişileri namus cinayetine kadar götürür.

Bu kadar açıklamadan sonra tekrar beyninize vura vura söylemek istiyorum. KADINLAR İÇİN SOSYAL SONUÇLAR ÇOK ÖNEMLİDİR.

Konuya toplumsal yani Makro bazda yaklaştıktan sonra , biraz da Bireysel yani mikro bazda incelemekte fayda var. SS = VD --- SS = TAD gibi basit bir denklemle toplumsal olarak kuralları açıklamamız kolaylaşacaktır. Ancak konu hedeflere geldiğinde değişken olarak bir takım değişkenlerde eklenecektir. SS ve VD ye. Konu bireysel olduğunda kadının Bireysel vajina değerini , kadın için oluşacak bireysel vajina değeri belirlenecektir.

Buradan hareketler BSS = BVD diyebiliriz. Bireysel vajina değeri ise kadının kendi yaşantısından getirdiği değişkenlerle belirlenir burada denklemi şöyle geliştirebiliriz.

BSS = BVD = TAD= ( kendi değerleri + ailesel değerler + bölgesel değerler)

----------------------------------------------------------------------------------

Güzellik + Zenginlik + Aile Seviyesi + Kariyer + Zeka + Bilgi+ vs..

Bireysel vajina değerini belirleyen şey. Kadının kendi, ailevi ve bölgesel ahlaki değerlerin bireysel gelişmişliğine bölünerek bulunur. Kısaca kadın bireysel olarak geliştikçe bireysel vajina değeri ve sosyal sonuç değeri düşecektir. Örnek olarak verilmesi gerektiğinde 25-27 yaşlarında mali durumu çok yüksek, aynı zamanda çok güzel , çok iyi bi üniversiteden mezun, çok zeki , çok bilgili ve bir bankada üst düzey yönetici olarak çalışan bir elçi kızına bekaret sorgulaması yapmaya kalktığınız anda götünüzde tekmeyi hissedersiniz. :))

Eskiden beri bu işlerle ilgilendiğimden sene 2002 de askerdeyken de oralarda biraz araştırma yapayım dedim. Konyanın ilçelerinde çalışan bi hoca ile tanışmıştım. Eğitim aralarında bizi bi yerlere oturtup salak salak beklettikleri anlarda benim için sosyolojik araştırmalar yapmak için uygun bir alan oluşmuş oluyordu. Yine bu günlerden birinde o hocaya sormuştum sizin oralarda işler nasıl gidiyor diye. Biraz konuştuktan sonra bana verdiği cevabı hala unutamam :)) “ valla jokerim eğer işi gücü yok yemek temizlik yapan bi ev kızı ise mutlak bakire olacak yoksa kimse almaz ama okumuş hemşire öğretmen neyin olmuş mesleği mayışı varsa bakire olmasa da kabul edilebiliyor” :)) neden ? çünkü kariyer de yükselerek bölüm işleminin alt kısmını büyütüyor buda BVD ve SS oranını doğal olarak küçültüyor.

Şimdi denklemi bi örnekleme ile deneyelim bakalım neler olacak :)))

1.dandik kızımız için değerleri yerine koyalım . ve T.A.D yi aynı kabul edelim ( rakamlar uydurma)

BSS = BVD = TAD= ( kendi değerleri + ailesel değerler + bölgesel değerler)

----------------------------------------------------------------------------

Güzellik + Zenginlik + Aile Seviyesi + Kariyer + Zeka + Bilgi+ vs..

BSS = BVD = TAD= ( 20+ 30+ 40)

---------------------------------

4 + 5 + 5 + 1 + 3 + 14+ vs..

Bireysel Vajina Değeri (BVD) = 90 / 32 = 2,81

Gelelim 2. gelişmiş kızımız için örnekler vermeye..

BSS = BVD = TAD= ( kendi değerleri + ailesel değerler + bölgesel değerler)

----------------------------------------------------------------------------

Güzellik + Zenginlik + Aile Seviyesi + Kariyer + Zeka + Bilgi+ vs..

BSS = BVD = TAD= ( 20+ 30+ 40)

----------------------------------

8 + 7 + 5 + 6 + 5 + 28+ vs..

Bireysel Vajina Değeri (BVD) = 90 / 59= 1,52

Görüldüğü üzere okumuş, iş sahibi olmuş, maddi durumu daha iyi , aileni durumu daha iyi daha bilgili kızımız için sosyal sonuçlar daha düşük olduğundan BVD de daha düşük olacaktır. Bu ne demektir. Bi kadının vajinası çok değerliyse ve sanki pırlanta damlıyormuş muamelesi yapıyorsa bu aslında onun kendini geliştirememiş bir kız olduğunun da göstergesidir. Onun en kıymetli hazinesi “ vajinasıdır”. Yerine koyacak başkaca bir değeri yoktur çünkü. İsteseler de kolay kolay kabul edemezler biri ile beraber olmayı. Oysa gelişmiş kızımız için temel mesele istemektir. Her zaman için istediği zaman yürüyecektir o yolda.

Bu bakımdan diyorum kendinizi her anlamda geliştirmeye bakın diye. Bu bakımdan diyorum. Sizde kariyerli, sizde başarılı, sizde zengin oldukça içiniz çok daha kolay olacaktır. Bu sebeptendir. Zengin ve başarılı erkeklerin cinsel hayatının daha renkli olması. Sosyal sonuçları az olan kızlar daha fazla sevişir ama onlarda belli bir kitleyi isterler.

Her şekilde Türkiye de oyun başkadır dememin sebebi hep bunlar işte. Bu denklemi alın sağından solundan çekin hedefiniz olan kızlara uygulayın bakalım. Birde misteri götleğinin hedeflerine uygulayın. Onun hedefi daha dandik olsa bile TAD düşük olduğundan BVD daha düşük çıkacaktır. Biz yüksek SS ve yüksek BVD ile mücadele ediyoruz. Tek meselemizi kızın gelişmişliği değil. Denklemin yukarısı bizi yıpratan şey. Burası Türkiye. T.A.D maalesef ki yüksek arkadaşlar yapılabilecek bir şey yok.

Her şey bir satranç oyunu , her şey bir matematik , her şey sosyal denklemlerden ibaret aslında bizim işimiz daha zor. Türkiye de oyun daha zor. Ama biz bu denklemi bilirsek. Diğer denklemlerle birlikte doğru yere x doğu yere z yazar ve çarpanlarına adam gibi ayırırsak çok daha iyi işler yaparız.

Sosyal Sonuçlar = toplumsal ahlaki değerler ve kadının kendini geliştirmişliği ile alakalı.

Buradaki her bir bilinmeyeni dikkatle incelemeniz dileğiyle. Bir sonraki adımda bizim denklemimiz ve iki denklemin karşı karşıya getirilerek sadeleştirmesi gelecek..

Saygılarımla

JoKeR – 06.06.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder