5 Ocak 2010 Salı

Kadınlar Neden Serseri Adamları Severler



Kadınlar hayatta karşılarına çıkan adamları 2 aşamalı bir teste tabi tutup testin sonuçlarına göre ilk etiketlemelerini yaparlar ve işlenmek üzere adamları uygun departmana gönderirler.

1. Aşama : İyi İnsan – Kötü İnsan Testi: Bu aşamada kadın, karşıdaki adamın kişilik özelliklerin,, giyimini, statüsünü ,eğitimini ve benzeri kriterleri göz önüne alarak bir analiz yapar. Eleğin delikleri büyüktür. Yanımda dolaşabilecek birimi değil mi diye bakar. Diğer kadınların “ayyy sen bununla nerden tanışıyorsun” şeklinde dudak bükerek soru soracakları adamlar çoktan şansını kaybetmiş ve bir sonraki green card çekilişi için sıraya yazılmış durumdadırlar. Bu aşamadan sonra yazılı sınavı geçmiş adamlar “mülakata” tabi tutulurlar.

1. Aşama: İyi Çocuk – Kötü Çocuk Testi: İşte bu mülakat aşamasında karı kısmısı en tehlikeli ve erkek milletinin büyüyüp oyunu çözene kadar en çok canını acıtan testi uygulamaya başlarla. Çerçevenizi denerler, Kaltak Denemeleri yaparlar. Neye nasıl tepki vereceğinizi, ne kadar çekici, ne kadar eğlenceli, ne kadar güvenilir bir erkek olabileceğinizi denemek için türlü türlü testler yaparlar. Benim başıma gelen en ilginçlerinden biri “ eski sevgilimden çocuk aldırdım” testiydi. Aslında eski sevgilisinden çocuk falan aldırmamıştı. Sadece “wayy orsopuu sen ne zilliymişin” mi diyecektim yoksa” olabilir normal” diyerek umursamaz bi tavır mı sergileyecektim onu merak ediyordu”. Aldığı cevaptan tatmin olmuştu nasılsa; daha sonra bütün kadın pişkinliği ile” ben onu seni denemek için yaptım” diyebilecekti. Bu ve benzeri aşamalarla.. hem serseliğnizi, hem piçlik kıvamınızı , hem görmüş geçirmişliğinizi hem de bunların altındaki o güven verebilirliğinizi deneyeceklerdir. Peki hangisi daha önemlidir kadınla için.?? Serserilik mi ? yoksa Güven mi ? soralım ey hatunlar.. okuyanlarda güven diyorlar..ama sadece bizi değil kendilerini de kandırıyorlar. Serseri olmak, heyecanlı olmak, sıra dışı, seksi,farklı diğer o efendi “””İYİ ÇOCUK”””larda olmayan şeyleri arayacaklar onlar.

Ortalıkta bir çok iyi erkek bulabilirsiniz. Çiçek alacak, böcek alacak, balım böreğim diyecek bir çok adam. İYİ ÇOCUK lar eziktir. Kendilerini kadına beğendirmeye çalışırlar. Piçler ise küstahtır. Döngü nasıl işler bilinmez kadınlar kendilerini bu piçlere beğendirmeye çalışırlar. Bir kadın için çevredekilerin “ ay ne hoş sevgilin var” demesi dünyanın altın cümlesidir. O deli gibi rekabetçi birbirinin elbiselerinden delirme durumlarını oluşturan kadınlık kompleksinin tavan yaptığı durumdur. Hiçbir kadının katlanamayacağı şey ise arkadaşlarına sevgilimi nasıl buldunuz diye sorduğunda “ İyi Çocuk” cevabını almaktır. Katlanılmaz kabul edilemez bir işkencedir “iyi çocuk” lafı. Kadınların dili farklıdır. Kadınlar “bükçe” konuşurlar ve kadın bilir iyi çocuğunun bükçede ki anlamını . ne demektir iyi çocuk bükçe de?

“İyi hoş, eli yüzü düzgün, efendi, şık falan tamam da bi numarasını göremedik sıradan bi adam işte” demektir. Sıradan adamlar ise sıradan kadınlarla birlikte olurlar. Sadece bir gün giydiği kıyafetin aynısını bile başkasında gördüğünde dünyası başına yıkılan bir kadın nasıl olurda her gün hatta hayatı boyunca başka bi sürü kadında olan bi adamı giyebilir ki?? Olmaz , olmaaaz

HAYIIIIIIR…

İşte böyle geçer mülakat süreci, iyi cocuklar hüzünlü , iyi çocuklar isyankar, iyi çocuklar ihanete uğramış bir ruh haliyle durumu çözmeye çalışırlarken, sevgili serseri değişik heyecanlı sıra dışı piçlerimiz çoktan bademcik ameliyatına başlamıştır bile.

Piçim

Piçsimi

Piçiz..

JoKeR

Hadi Yapalım Şu işi…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder