5 Ocak 2010 Salı

Kadınlar Asla Tam Anlamıyla Tatmin Olmazlar..!!


Bundan seneler evvel internet ilk cortladığında forvırt mailler çok revaçtaydı. Ee kolay mı ilk defa karşılaşıyorduk böyle şeylerle. Bilmediğimiz yeni yeni ilginç ilginç bir sürü şey geliyordu. Mail forvırtlayarak başımıza bela gelmesinden korunduk, kanserli çocukları iyi etmeye çalıştık Sonra bir kadını mutlu etmenin yolları, bir erkeğin beklentileri geyikleri devam etti.

O zamanlar “erkeklerin öğrenmesini istediğimiz şeyler” başlıklı bir mail zinciri dolanıyordu bundan 14-15 sene önce. O mailde kadınların erkeklerden istedikleri şeylerden biri de “İşemeden evvel klozetin kapağını kaldırmak” idi. Evet evet hanım kızlarımız kadınlarımız bizden bunu istiyorlardı. Madem tuvalete girecektik. Onlara saygısızlık etmemeliydik. Medeni olmanın bir gerekliliğiydi. Ayakta işeyen erkek milleti klozetin 2 kapağını kaldırarak işemeliydi ki sidikleri o kapağa sıçramasın ve kadınlarımız daha temiz ve steril bir klozet kapağına oturabilsinler. Haklılar da aslında.

Peki ya sonra ne oldu? Biz erkekler klozetin kapağını kaldırmayı öğrendik. Artık medeni bir şekilde klozet kapağını kaldırarak işiyoruz. O halde bu madde doğal olarak o yazıdan kalmış olması lazım. Şimdilerde benzer forvırtlar yine geliyor. Kadınlarımızdan yine “erkeklerin öğrenmesini istediğimiz şeyler” başlığıyla. İçerikte yine klozet kapağı ama bi farkla. Bu sefer kapağı indirmemiz isteniyor :))

Neymiş biz kapağı kaldırmayı öğrendik ama işimiz bittikten sonra tekrar onlar hiç yorulmadan oturabilecekleri konuma geri getirecekmişiz. Biter mi kadınların istekleri? Tatmin olurlar mı sanıyorsunuz ? bundan 10 sene sonra yine forvırt zinciri olacak aynı başlıkla bu sefer ne diyecekler ben sölim . erkekler işemeyin dicekler. Sonda ile gezin dicekler. :)) kadınlar tatmin olur mu ? ASLAAA

Erkeğin Kutsal Kitabında altını kalın kalın çizip yanına da kocaman bir ASLA yazığım bir cümle var aynen alıyorum “Kadınlar tam bir dikkat,tahrik,sıkı bir disiplin ve trilyonyonlarca şeye ihtiyaç duyar. tam anlamıyla tatmin olmazlar..” ( ASLA )

Bunu ne için yazıyorum. Erkeğin kendini kadınına ispatlama onun tarafından takdir alma ihtiyacı vardır. “Kadınlar ilgiyle, erkekler gazla çalışır” cümlesinin. Erkelere ilişkin kısmı buradan gelir zaten. Kadın tarafından takdir edilip gaz alma isteği. Aslanım paşam yiğidim aslanım hesapları. Bu hislerle kadını tatmin etmek için yırtınır gariban erkek evladı eğer bu yazıyı okumadıysa ya da okuyup ta aklına yatmadıysa. Kısaca kadınların asla ama asla tatmin olmadığını bilmeyen erkek. Havuz problemindeki aşağıda havuzu boşaltan deliğin farkında olmadan yırtınır durur havuzu dolduracam diye. Olmaz bi türlü dolmaz o havuz, kadın tatmin olmaz.

Hep söylediğim bir laf vardır. “ Bir kadının sözlüğünden bir kelime silme imkanım olsa idi, o kelime “daha” olurdu.” Kadınlar ve beklentileri. Biter mi sandınız. En basit örneği anneniz ve babanıza bakın. Anneler babalara göre çok daha çok bekler sizden. Babalar çok konuşmaz. Anca yemeğe vaktinde gel der. Anne neler der neler. İster bekler bi sürü şey. :))

Anneler günü ve babalar gününün tarihini düşünün bakalım hemen !! ne oldu. Anneler günü hemen bilindi mayısın 2. pazarı ama babalar günü ya bilinmiyor ya da zor hatırlanıyor. Neden? Anneler daha değerli de ondan mı ? :)) alakası yok. Anneler daha dırdırcı vırvırcıda ondan. Babalar gününü kutlamadın diye bıdı bıdı yapan kaç baba var Allah aşkına? Kadın tatmin olmaz. Bekler de bekler. Babasından, kocasından , abisinden, oğlundan damadından bekler de bekler.

Zamanında bi hatun arkaşın annesi damadından şikayet ediyor. Damat buna cep telefonu hediye almış ama renkli ekran almamış. Yok bilmem neymiş. Bana soruyor. Dedim “XXX teyze bak damadın seni düşünmüş sana Cep Telefonu hediye almış bundan mutlu olacağına sen renkli ekrandı siyah ekrandı nın hesabındasın,” diye sürdü muhabbet. Olacak iş mi ya. Sen kalk kaynanaya telefon al , o tutsun renkli ekran değil diye baldızın erkek arkadaşına seni çekiştirsin. YUHUNUZ dicem ama KADIN demekle yetiniyorum :) :)

Yazdık çizdik daha da anlatılacak çok şey var belki de. Kadınlar tatminsiz bunu anladık. Şimdi bağlama kısmına gelelim. Bi kere bunlar tam anlamıyla tatmin olmayacaklar. Onun için biz bunları tatmin edemedik diye mutsuz olmıyacaz. Her dediklerini yapmaya çalışmıcaz. Haa ulen bu ben ne yapsam tatmin olmayacak zaten deyip hiç bişey yapmama durumuna da girmek olmaz. Ne kadar yapıcaz ? esas önemli olan soru bu.

Gereken kadar. Gereken nedir onu saptamak sorun. Misal gece 3 te aradı çok kötüyüm diye ağlıyor. Derdi psikojikse dinleyeceksin, derdi fizyolojikse koşup evinden alıp hastaneye koşturacaksın. Ama gece 3 te canım sıkıldı die seni arıyorsa. “uyuyorum lan ben sıkıldıysan aç TV izle” deyip kapatacaksın suratına.

Akşam eve geldin diyelim.

- hayatım yarın şu önemli görüşme var. Bütün gün temizlik yaptım bi de sunuma çalışmam gerekti. Yiyecek bişiler hazırlayamadım

+ ne demek bi tanem ya dışardan süleyelim ya da bugünde kahvaltı yaparız. Du ben bi çay koyim tatlışıma

şekilinde gelişebilir konuşma. LAKİN

+ yemek ne var hatun

- yok bişi yapamadım

+ neden?

- ya suzanla alışverişe çıktık. Bi ayakkabı alacaz die dolan dolan bulamadık

+ eee

- işte öle en son nine west te bi tane bulduk. Sona orda bişiler atıştırdık. Ay valla ölüyorum yorgunluktan

şeklinde geliştiğini varsayalım diyalogun. Ahanda “ ziker misin sabaha mı bırakırsın ? “ sorusunun sorulacağı andır kendisi. Öttürmenin vaktidir.

Kadınlar tatmin olmaz. Kendinizi ezdirmeyin. Kadına da zulmetmeyin. İyi bir ALFA olun..

Saygılarımla.

JoKeR – 11.06.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder