16 Şubat 2010 Salı

Yürüyen Pipi

Kadın sorunsalı, para sorunsalı, hayatta ne olmak istediğin ya da ne yapmak istediğinle alakalı bir sürü soru dönüp durmakta beyin içinde. Sıradan olup olmamak , bir şeyler bırakabilmek belki de mesele.

Belki de “alfa” olmanın bununla da alakası var. Yani sen bi evim bi arabam olsun güzel de bi karım olsun, hafta sonu gezecek kadar para, yazın bi tatil olsun bana yeter diyorsan.

Hayatın ve hayallerin sadece güzel kızlar , pıleysteyşın , araba, motor kısaca maddeselse. Cebinde para olsun tamamsa hayallerin çapın ufkun bunlardan ibaretse ne kadar erkek olsan ne işe yarar ki. Erkek demek dünyayı ileri taşıyan demektir.

Bir iz bırakabilecek misin dünyaya? Bir değişim yarabilecek misin ? ne olmak değil ne yapmak istiyorsun önemli olan bu.

Aslında alfa olmak diye bir şey yok biliyor musunuz? Aslına erkek olmak var. Erkek olmak pipi sahibi olmak değil sadece. Erkek olmak başka bir şey. İşte bakmışlar zaman içinde hani bazıları erkek bazılarınınsa sadece pipisi var , bu iş böle olmayacak ikisi de erkek diye geçiniyor. Ayrım öyle başlamış. “alfa – beta” diye.

ALFA : Olması gereken , Normal erkek

BETA: Pipi sahibi dandik adam. Sıradan, suyun akışına göre hareket edenlerden.

Erkek dediğin suyun akışına göre hareket eder mi yahu ? Erkek dediğin suya yön verir. Pısırıklıkla bu iş olmaz. Hayatı analiz etmeyen herkes gibi sıradan yaşayan adamlar neden ağlarlar ki? Senin internetteki faaliyetlerinin %80 i porno site gezmek kalan % 20 si feys siber vs. gibi sitelerden hatun düşürmekten ibaretse hiç durma. Düşür hatunları. Çünkü gerçekten sana gelen kız düşmüştür. Bay PiPi.

Pipinin kıymetini bilmek, pipiye hak ettiği değeri vermek; Bay PiPi olmak değildir efendiler. Pipiniz olmalı. Benim pipim var. Bazılarının ise pipisi falan yok , örnek tekno, pipisi yok onun. Pipinin teknosu var, pipinin teknosu. Pipisi olmak başka bişi , yürüyen pipi olmak bambaşka..

Dışarısı karanlık , bulutlarla dolu. Odam çok sıcak. Bunalmış vaziyetteyim. Kadınları çok seviyorum , kadınların gülüşlerini çok seviyorum. Bir kadında en sevdiğim şey gülmesi. Sonra erkeklere bakıyorum. Kızıyorum üzülüyorum. Erkek olmak başka bir şey yaaa. Bir duruş sahibi olmak başka..

Bir şeyler yapma çabası olmayan bi erkek nasıl erkek olabilir ki ? kadınlar da bunun için hayalleri ve hedefleri olan adamları seviyor zaten. Bi çabası olmayan adam nedir? Niye yaşar.

Zaten musluğu bi türlü tutamayan adamlara da uyuz oluyorum arkadaş ya. Adamda maaş 600 TL 3 dene bebe yapmış. Sonra geliyor bana ağlıyor para yetmiyor diye. Söliince de “zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış” diye engin zeka ürünü bir savunma geliyor. Ulen sana karı ile oynama dedik mi?

Oyna hatunla. Her yerde , her pozisyonda oyna, istersen bi sabah bi akşam oyna, oyna da kafa yağını fillere içiriver yaa ( onlar halka değil fil ). Yok son saniyede bölemez vatandaş zevkini töbe yarabbi ya resul Allah. İlla kadının içine boşalacak p-zevenk .

Okuma ,yazma, düşünme, araştırma, öğrenme. Sabah kalk tuvalete git, yüzünü yıka, yemek ye işe git . çalış öğle tatili arkadaşlarla king oyna, çık eve gel yemek ye , çay iç , dizi seyret , sonra da karıyı düdükle.

Bu mudur hayat? Böyle mi olmalıdır ? Bu ne sefalettir. La havleee yarabbii delendim yine…

Bir şeyler olsun ufkunuz da fikrinizde , düşünün , hiçbir şey yapamıyorsanız düşünün yaaa, her şey hazır olmasın. “Orhan Velinin “quantatif” diye bi şiiri vardır. Oku onu” dendiğinide. Bi zahmet google açıp. “Orhan veli quantatif” yazıp arayın. “Link yolla” demeyin birader.

Kadınların adam gibi adam dedikleri bi şey var yaaa. Hah işte onda bize uymayan tek şey monogami meselesi olsun ( bkz: monogami ne demek bilmiyorsan boşlayıp geçme, araştır ) onun dışında adam olalım accuk yaaa..

AT GÖZLÜKLERİ İLE BAKMAYIN:

Yükselin , yükselin ve yükselin..

Yükselin kii

Tüm dünyayı görebilin.

Saygılarımla…

JoKeR – 25.06.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder