30 Nisan 2010 Cuma

Güzel Kadınlardan Korkmayın..

Güzellik esasen çok görece bir kavramdır. Herkesin çocukluğundan getirdiği etkilerle güzellik anlayışı belirlenecektir. Dikkat ediniz, bebekken beyninize kazınan bir güzellik kavramı vardır.

Sağlıkla ilgili güzellik şartları ile birlikte bebekken gördüğünüz sizinle yakından ilgilenen kadınlara benzeyen kadınlar size daha çekici gelecektir. Olasılıkla annenize benzeyen kadınları beğeniyorsunuzdur. Burada dikkat edilmesi gereken şudur. Eğer ilgi alanınıza 20 yaşında kızlar giriyorsa annenizin 20 li yaşlarındaki fotoğrafına bakın ya da sizi doğurduğu zamanki fotoları ile ilgilenin.

İşte o zaman bu olayı fark edeceksiniz. Annenizin dışında size bir bakıcı ya da teyze , babanne baktıysa muhakkak ondanda etkilenmiş olmanız beklenir.

Güzellik görecelidir. İşin bir diğer yanı ise güzellik bazen korkutucudur.

Bir kadın görürsümüz çok güzel, ulaşılmaz gelir size. Hatasız ve kusursuz görünür. Unutmayın ki kadınlar makyaj uzmanlarıdır. Makyajı burada genel manada kullanıyorum. Sadece oje ruj değil. Sütyen, korse, desenli çorabı da makyaja dahil etmek gerekir.

Kadınlar sadece fiziksel makyaj da değil, hayat makyajında da uzmandırlar. Kusurları saklamak tabiatları gereğidir. Çoğu kendi çocuğuna toz kondurmazken komşu Hülya teyzenin çocuğu hakkında atıp tutmaktan çekinmez.

Anlatmak istediğim şu;

Güzel kadınlardan korkmayın. Bir kadının gerçek fiziksel güzelliği ancak çıplakken belli olur. Kadınlar asla göründükleri kadar güzel değildirler ve asla gösterdikleri kadar ulaşılmaz, özel, kusursuz da değildirler. O burunlarından kıl aldırmayan kadınların içinden neler neler çıkar bir bilseniz. O yıkılmaz gibi duran Artemis heykeli un gibi dağılır kollarınızda.

Çok mükemmel gösterdiği ailesinin aslında hiç mutlu olmadığını öğrenirsiniz. Bir çok gizemi fark edersiniz makyajla gizlenmiş. Hayat hiç kimse için kolay olmadı gibi , güzel kadınlar için de kolay değildir. Onlar sizden üstün ve ulaşılmaz değil sadece biraz süslüdürler.

Pastanın süsünü bozmadan meyvesinin tadına bakmayı öğrenin….

Güzel bir kadından korkmak için tek bir sebep vardır. Kadın güzelse rakibiniz çok olacaktır. Tavlama ile bitmez her zaman kadını ele geçirmeye çalışan çakallar olacaktır. Evlensen de değişmez. Kadının kalitesi arttıkça ( Güzellik + Kişilik ) talep gelir. Korkulacak şey kadının güzelliği değil rekabettir.

Ve korkulacak rakipler değil kendindir.

Kendine güveniyorsan; kendinden korkmazsın, rakipten korkmazsın ve güzellikten korkmazsın.

Kendini geliştirip güven ve bilgi binana sürekli kat çıkarsan,

Ne kendinden,
Ne rakipten,
Ne de güzellikten korkarsın…


GÜZEL KADINLAR SİZİNLE OLSUN….

Saygılarımla….
JoKeR – 15.04.2010

27 Nisan 2010 Salı

Kaltak İdealizmi



Kaltak testlerinin bir ileri aşaması vardır hayatta. “Kaltak İdealizmi”

Düşündüm düşündüm bu olaya kaltak idealizmden daha iyi bir isim bulamadım. Bildiğiniz üzere kaltak testlerinde kadınlar gerçek olmayan şeylerle erkekleri test ediyorlardı. Kaltak idealizminde ise gerçek olmayan alakasız şeyleri idealize ederek iyi erkek profili çiziyorlar.

Oysa o idealize ettikleri erkek iyi erkek değil sömürdükleri, bencil çıkarları uğruna dönüştürmeye çalıştıkları erkek profilidir. Her şeyde birbirlerini kıskanana ve çekemeyen kadınlar bu konuda her nasılsa büyük bir direniş içine girerler.

Örnekler verelim kaltak idealizmine. Neymiş bunlar. “İşten çıkıp direk eve gelen erkek iyi erkektir” savı bir kaltak idealizmi ürünüdür. Düğer erkelerin beynine bu erkeğin iyi olduğu düşüncesini , ideal erkeğin bu olduğunu yerleştirmeye çalışılar. İdealizmi buradır da kaltaklığı nerededir?

Kaltaklığı gerekçesindedir. Bunu yapan erkek karısını seven erkektir. Yapmayan ise karısını sevmeyen değer vermeyen erkektir. İşte işin kaltaklığı buradadır. Oysa meselenin sevgiyle alakası olmayıp mesele kadının erkeğin sokaktan uzak kalmasındaki amaçlarda yatar.

Sokağa giden erkek ne yapar. En azından zamanını başkasına harcar, parasını başkasına harcar, enerjisini başkasına harcar. Kadın her şeyini ister erkeğin neden paylaşsın ki. Hele riskler. Başka bir kadına kaptırma olasılığı. Sokakta tanışabileceği başka bir kadının riski.

İşte kaltaklık buradadır. Konu sevgi değil kadının menfaatleridir.

İyi diye bahsettikleri ezik erkekleri idealize edip gerekçesini sevgi saygı diye açıklamaları ise kaltaklıktır.

-Erkek dediğin anlayışlı olur

- erkek dediğin her şeye karışmaz

- erkek dediğin karısına hediyeler alır

-erkek dediğin yemez yedirir

-erkek dediğin içmez içirir

- erkek dediğin gebermeli

- erkek dediğin ölmeli

-erkek dediğin bıdı bıdı

Hepsi kaltak idealizmi örnekleridir.

Kaltak İdealizmine karşı gözünüz açık olsun.

Saygılarımla…

JoKeR – 22.04.2010

Ödül - Ceza ( Ayar Verme)- Kadınlar Köpeklere Benzer



Kadınları köpeklere benzettiğimi söylüyorum bazen çok kızıyorlar bana. Oysa ben köpekleri çok seviyorum kızmalarının bir anlamı yok ki. Üstelik gerçekten de çok benzediklerini biliyorum köpekleri yakından tanıyan biri olarak.

Öncelikle eğitilmişleri çok tatlı oluyor. Kadınlar da köpekler gibi gezdirilmesi gereken yaratıklar. Bir köpeğin sadece karnını doyurursan sana bağlanamaz. Hem karnını doyurmalı, hem onunla oynayıp onu sevmeli hem de gezdirmelisin. Köpek ve kadın beslemenin en sorumluluk isteyen yanı da budur zaten.

İkisini de gezdireceksin. Gezdirmezsen huzursuzlanırlar. Akşam eve gelmen lazım yoksa konu komşuyu ayağa kaldırır ikisi de. İkisi de sevdi mi çok sadıktır. İkisi de sana zarar vermek isteyene saldırır. İkisi de çok sevimlidir. İkisi de küser. İkisinin de her istediklerini yaptırmak için kullandıkları acaip bi bakışları vardır ve ikisinin de ipini uzun tutarsan zapt etmesi zorlaşır.

Kadınlarla ilişkinizi aslında bir köpek besler gibi düşünebilirsiniz. Kaba bir benzetme ile

Çok benzer birbirine bu iş. Aslında biz erkekler içinde aynısı geçerlidir. Kadınların da bize köpek besler gibi davranması gerekir.

Bir kere köpekleri gerçekten seveceksin, sevmiyorsan evi korumaya köpek lazım diye alınmaz. Önce kadınları sevmek zorundasın. Burada bahsettiğim kadını sevmek, kıçını başını, memesini, kukusunu sevmek değil. Yoksa seksi hepimiz seviyoruz zaten.

Önce kadını seveceksin ve kadını gezdireceksin. Onunla oynayacaksın kadınlar da köpekler gibi sevildiklerini hissetmek isterler ve kadınlar da köpekler gibi sahipleri tarafından sevilmek isterler. Birini ilk gördüklerinde genelde kuyruklarını sallayıp yakınlık hissi göstermeyebilirler. Uzaktan sinsi sinsi bakabilecekleri gibi ilk başta hırlayabillerde J) diyorum ya kadınlar da köpekler gibi diye.

Sahiplenme olayını kabul edene kadar yavaş yavaş yaklaşacaksın ve bol bol gezdireceksin.Hırlama kısmı geçip seni görünce kuyruk sallamaya başladımı işlem tamam demektir.

İşte bu arada eğitim kısmı gelir. Burası işin en önemli kısmıdır. Topu attığımızda getiriyorsa köpek aferin deyip sarılmamız biraz mıncıklamamız gerekir ki bu durum kadında da böyledir. Aferinler canımlar cicimler biraz oynaşmalar okşamalar hoşuna gidecektir. Kısaca kadın da köpek de insan da iyi bir şey yaptığında takdir görmek ister. Kadınlar iyi şeyler yaptıkları sürece onlara ilgi göstermenizde , sıcak davranmanızda hiçbir sakınca yoktur.

Ancak kadınlarda köpekler gibi çabuk şımarırlar zaman gelir halının ortasına sıçarlar işte tepki vermenin vakti gelmiştir. Kadın halıya sıçtımı cezasını çekmelidir. Ne kadar seversen sev , ne kadar değer verirsen ver , halıya sıçana tepki vermezsen sapıtır.

Burada dikkatinizi çekmek istediğim bir başka husus ise kadının neden halıya sıçtığıdır. Erkek olarak sen görevlerini yerine getirmemişsen. Gereği kadar gezdirmemişsen, oynamamışsan , evde kapalı bırakıp günlerce görünmemişsen mecbur sıçar halıya çünkü yapacak bir şey yoktur. Eğer kadını halıya sıçmaya sen mecbur etmişsen ve birde üstüne ceza verirsen kaybedersin. Kaybette zaten hayvanlığın alemi yok.

Ama, fakat, lakin, çünkü, bedama, binaenaleyh, zira ve filhakika J)))

Sen üzerine düşen bütün vazifeleri yerine getiriyor, gereken sevgiyi veriyorsan buna rağmen gelip halıya sıçıyorsa o vakit ayar vermenin vakti gelmiştir. Kendine çeki düzen vermesi sağlanır. Bağırmak, fırçalamak, aramamak, sormamak türlü cezalar olabilir.

Dengeyi iyi korumak gerekli. Köpeği sahiplenene kadar yumuşak davran.

Sahibi sen olduğunda ilgilen besle gezdir sev

Halıya sıçarsa cezasını kes..

Bütün bunları yaparken dikkatli olun..

Kadınlar köpeklere her yönde benzer..

Çok zorlarsan ısırır..

Ve unutmayın..

Acıtır.

Saygılarımla…

JoKeR – 26.04.2010

5 Nisan 2010 Pazartesi

Güzel, Kaliteli, Kendine Güvenen Kadınlar Hakkında



Bir kadın sizi beğeniyorsa ne yapar ? bir şekilde ilgisi belli eder , belki gelir kendi yanaşır belki sadece güler falan ama bu kadının kendine güven , kalite ve güzelliği ile orantılı olarak değişir.


Unutulmamalıdır ki. Kendine güvenen, kaliteli ve güzel bir kadın seni sadece içinden beğenir. Belki sadece ufak minicik bir bakış yakalayabilirsin. Onun dışında asla ve asla bir şey yapmaz. Aynı soysal ortamda bulunduğunuz tanışmadığınız ya da tanıştığınız bu kız ilgi odağıdır.


Kız sizin gözünüzde bir anda diğerlerinden farklı olmuştur. Güzel olması bir yana ne kadar zariftir, ayarlıdır. Fazla cıvıtmadığı gibi soğuk değildir. Akıllıdır burttur zurttır. Herkes kıza hayran olur. İşte bu gibi kızlar kendide bunun farkındadır. Bir çok kadın evde kalma kaygısını yaşarken o nedense hiç yaşamaz. Hatta ilk başlar da şaşar kendinden daha güzel kızların evde kalma korkusu olmasına. Bir zaman sonra ise duruma uyanır. Kendisini o kadar çekici yapan şey güzelli değil her şeyidir.




Aranılan kadındır o. Bu etiket üstüne yapışmıştır. Her gittiği yerde farklı davranılmıştır ona ve o bunu bozmamak için elinden geleni yapar. Senin için ölse geberse atak yapmaz. Sana hiçbir cilve koymaz.


Bunları neden anlatıyorum. Kızdan hiç İLİ ( İlgi İşareti) alamazsanız kız sizinle ilgilenmiyor sanabilirsiniz. Oysa bu tarz kızların ili verme yöntemi sizi terslememektir. Diğer adamlara nasıl davrandıklarına dikkat edin. Düğer adamları tersleyen ve harcayan bi kız sadece sizi terslemiyorsa bile size şans veriyor demektir.


Ben ödülüm cartum curtum tribine istediğin kadar kendi kendine gir. Ortada bir gerçek vardır. O kadındır ve bi sürü ezik adam hayran hayran bakarken , bir çok fırlama saldıralar düzenler. Herkes kızı konuşmaktadır. Sonra sen ben ödülüm de istediğin kadar bir işe yaramaz.


Bu tarz kızlara karşı “eşitlik” ilkesi uygulamak gerektiği kanaatindeyim.


Yani davranışlarla ya da sözlerle kıza şunu hissettirmek lazım.


“Hımm çekici güzel ve herkesin istediği kız. Sen ödülsün ve çok istenen birisin bunu kabul ediyorum. Peki ya seni isteyen adamların içinde sana uygun kaç kişi var. Onlarca salak adamdan kaç tanesini beğendin? Beğenemedin işte bi sürü adam var ve beğenemiyorsun , bunun yanında da sana o kadar çok saldırı yapılmış ki sende erkekleri iyi tanıyorsun. Sevgili ödülüm sen ödülsün ama seni alacak kalite yok. Efendim ben mi varım , haa evet sen benim için hah işte bu adam diyorsun değil mi , evet güzelim haklısın sen herkesin hayallerindeki ödülüsün, bense senin için özel üretilmiş senin ödülünüm. İşte bu ödüller birlikteliği olacak”


Kadına bunu hissettirmek gerekli. Zaten bu ödül meselesine gelince şunu da yeri gelmişken belirtmek isterim. Kendini ödül olarak görmek etkileme ve tavlama anlamında güzel bir şeyken ilişkisel ve aşk anlamında iyi değildir. Benim için ödül olamayacak bir kadını neden aşık olayım ki? Benim için ödül olamayacak bir kadına neden kadınım diyeyim ki ? benim için ödül olamıyorsa bir kadın sadece sevişme ihtimalimiz olur.


Aşk bir ödüldür.

Kadın bir ödüldür.

Aşk kadının ta kendisidir.



Yani davranış modelleri kadının kalitesine göre de değişecektir. ( benim bu bahsettiğim aynı sosyal ortamda- iş, okul, komşu vs..).


Buradaki hassas denge çok önemlidir. Bu tarz kadınlar karşı sakin yanaşmak gerekir. Çok ilgilenirsen sende yavşayan diğer salaklardan olursun. Hiç ilgilenmezsen kız çatlasa da bişi yapmaz. Bu aradaki ayar çizgisini tutturana kadar 3-5 kere çamura batmak gerekir. Sonrasında yavaş yavaş çizgi bulunur.


Bütün bunların yanında bu kadınlarla ilgili bir önemli hatırlatma daha yapayım size. Böyle özelliklere sahip , herkes tarafından deliler gibi arzulanan , herkesin hayatında olmak için can attığı, hafta 4-5 büyük kişiden seni bizim bilmem kimle tanıştıralım, ne olur bir yiğenimle tanış gibi teklifler alan , deliler gibi asılınınan, talipleri çok bol, adı ortamlarda efsane olan bu kız..


Evet bu kız..


Kendi çok nazik diliyle sizinle sevişmek isterse.. karşınızda 2 seçenek vardır. Ya o kadınlar sevişirsiniz ya da onun düşmanı olursunuz. Böyle bir kadın kendini reddeden erkeğe hiç acımaz..


Benim başıma geldi de ordan biliyorum. Hep böyle oluyor. O herkesin istediği kadın seninle yatmak istediğinde onu reddedersen sana düşman oluyor.


“Way salak hatun madem böyle neden yatmıyorsun o zaman?” dediğinizi duyar gibiyim.

Ama değerler diye de bişey var.sevgilisi vardır, sevgilinin arkadaşıdır, arkadaşın kardeşidir. Amirin kızıdır vs..


Yapmazsın ve o günden sonra soldurduğun gülün sadece dikenleri kalır sana….


Saygılarımla….

JoKeR - 05.04.2010